Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Μαρ-2016 16:25

  Συστήματα Μικροϋπολογιστών: Έκτακτη συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η Συστήματα Μικροϋπολογιστών Α.Ε. στις 18 Μαρτίου με κύρια θέματα 1. την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού και 2. τον ορισμό μελών Επιτροπής Ελέγχου.

  Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, "δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη   Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της PC SYSTEMS  στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η ΕΧΑΕ κατά την 8/4/2016 (Ημερομηνία Καταγραφής). Η μετοχική ιδιότητα αποδεικνύεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της "ΕΧΑΕ" ή εναλλακτικά πιστοποιείται ηλεκτρονικά από την ΕΧΑΕ με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της εταιρίας με τα αρχεία του ΣΑΤ.

  Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση. Κάθε μετοχή εκδόσεως της εταιρείας ενσωματώνει  το δικαίωμα μιας ψήφου.

  Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας απαρτία και εξ αυτού του  λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε Α' επαναληπτική Συνέλευση την 28/4/2016 ημέρα  Πέμτπη και ώρα 4.30μμ στα γραφεία της έδρας της.  Η Ημερομηνία Καταγραφής της Α΄ Επαναληπτικής Συνέλευσης είναι η 24/4/2015. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση της "Ε.Χ.Α.Ε." ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση αναφορικά με τη  μετοχική  ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης της Α' Επαναληπτικής Συνέλευσης"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων