Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Φεβ-2016 10:53

  Jumbo: Πάνω από το 5% το έμμεσο ποσοστό της Capital Group Companies

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Aνήλθε του ορίου του 5% το έμμεσο ποσοστό συμμετοχής της Capital Group Companies, Inc ("CGC") στην Jumbo.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την ανωτέρω στις 9 Φεβρουαρίου 2016 το ποσοστό της μετόχου "Capital Group Companies, Inc" μεταβλήθηκε από έμμεση κατοχή 6.647.964 δικαιωμάτων ψήφου ή ποσοστού 4,8861% της εταιρείας σε έμμεση κατοχή 6.872.964 δικαιωμάτων ψήφου ή ποσοστού 5,0514% της εταιρείας.

  H Capital Group Companies, Inc (" CGC ") είναι η μητρική εταιρεία της Capital Research and Management Company ("CRMC")". H " CRMC " είναι μια εταιρία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα τις ΗΠΑ, που διαχειρίζεται τα αμοιβαία κεφάλαια American Funds. Η CRMC διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία για διάφορες εταιρείες επενδύσεων μέσω τριών τμημάτων, την Capital Research Global Investors, την Capital International Investors και την Capital Investors World. Η CRMC είναι επίσης η μητρική εταιρεία της Capital Group International, Inc, η οποία με τη σειρά της είναι η μητρική εταιρεία των πέντε εταιρειών διαχείρισης επενδύσεων (εταιρείες διαχείρισης CGII): Capital Guardian Trust Company, Capital International, Inc, Capital International Limited, Capital International Sarl και Capital International K.K. Οι εταιρείες διαχείρισης CGII λειτουργούν κυρίως ως διαχειριστές επενδύσεων σε θεσμικούς πελάτες.

  Σύμφωνα με την γνωστοποίηση ούτε η Capital Group Companies ούτε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της κατέχουν μετοχές της εταιρείας Jumbo για δικό τους λογαριασμό. Αντίθετα, οι μετοχές, που αναφέρονται στην παρούσα γνωστοποίηση ανήκουν σε λογαριασμούς υπό τη διακριτική επενδυτική διαχείριση μίας ή περισσότερων από τις εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, που περιγράφηκαν παραπάνω.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ