Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Δεκ-2015 17:29

  Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπέβαλε η Spider

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αίτηση υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και ισχύουν σήμερα, υπέβαλε στις 7 Δεκεμβρίου, ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, η Spider.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η δικάσιμος ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου 2016, ενώ ελήφθη προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύονται προσωρινά μέχρι τη συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο συζήτησης αυτής κάθε διωκτικό μέτρο (ατομική ή συλλογική αναγκαστικά εκτέλεση κλπ) κατά της εταιρείας και των συνοφειλετών της, η κήρυξη αυτών σε κατάσταση πτώχευσης και η συντηρητική κατάσχεση αξιώσεων της εταιρείας εις χείρας τρίτων.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "η υποβολή της αιτήσεως κατέστη αναγκαία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας, την εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων της και την προστασία της έναντι των πιστωτών της. Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι, μέσω της διαδικασίας εξυγίανσης, η εταιρεία θα πετύχει την αναδιάρθρωση των οφειλών της  και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ