07:30 08/09
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ και ο Γαλαξίας
Πώς μια "φτωχή" περιφέρεια εξελίσσεται σε hot spot του ελληνικού λιανεμπορίου. Το νέο hypermarket και οι εν δυνάμει εξαγορές.
Στις 30 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη, ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Λιβάνη.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01-31/12/2014 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών για τα πεπραγμένα και την όλη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 01/01-31/12/2014.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 01/01-31/12/2014.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.
Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν α' επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση θα συνέλθει την 14 Ιουλίου 2015 ημέρα Τρίτη και η τυχόν β' επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση θα συνέλθει την 31 Ιουλίου 2015 ημέρα Παρασκευή.