Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 08-Ιουν-2015 11:06

    Εριουργία: Στις 30/6 η Γ.Σ. για την εκλογή ελεγκτών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε τακτική γενική συνέλευση την Δευτέρα 30/06/2015 για την, μεταξύ άλλων, εκλογή ελεγκτών για την οικονομική χρήση 2015, καλεί τους μετόχους της η Εριουργία.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

    1. Παρουσίαση των Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2014.
    2. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2014.
    3. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης των Ελεγκτών για τη χρήση 2014.
    4. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2014.
    5. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2014.
    6. Εκλογή Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσεως 2015.
    7. Προέγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
    8. Κεφαλαιοποίηση σωρευμένων ζημιών προηγουμένων χρήσεων με ταυτόχρονη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.
    9. Ενημέρωση των μετόχων επί των προβλημάτων της Εριοβιομηχανίας και της επιχειρήσεως. Ανάπτυξη από τη Διοίκηση και διάλογος επί εναλλακτικών προσεγγίσεων αντιμετώπισης της κρίσης.
    10. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
    11.  

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:30 στον ίδιο χώρο και η Β΄ επαναληπτική στις 24 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:30 στον ίδιο χώρο.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ