Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Μαϊ-2015 20:24

  ΛΑΝΑΚΑΜ: Εκλογή νέου δ.σ. στην τακτική γ.σ. της 30ης Ιουνίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την εκλογή νέου δ.σ. θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΛΑΝΑΚΑΜ που θα λάβει χώρα  στις 30 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας.

  Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  Υποβολή προς έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτού Ορκωτού λογιστού επί του Ισολογισμού της εταιρείας χρήσεως 2014. 

  Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού τούτου και όλων των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2014. 

  Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτού Ορκωτού λογιστού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2014. 

  Εκλογή ενός τακτικού Ορκωτού ελεγκτή και ενός αναπληρωματικού αυτού για τον έλεγχο της χρήσεως 2015 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 

  Έγκρισης των χορηγηθεισών κατά την χρήση 2014 τακτικών και εκτάκτων αποδοχών και αποζημιώσεων εν γένει στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εργάσθηκαν στην Εταιρεία ως και έγκριση παροχής υπηρεσιών από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός της αμοιβής αυτών για την χρήση 2015. 

  Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 

  Λοιπά Θέματα – Διάφορες Ανακοινώσεις. 

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί του συνόλου ή μέρους των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 13η Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον ίδιο χώρο και η τυχόν Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 25η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ