Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Μαρ-2015 10:48

  ΑΝΕΚ: Συντηρητική κατάσχεση πλοίου από Hellenic Seaways

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της ΑΝΕΚ, «Olympic Champion» προχώρησε η «Hellenic Seaways ΑΝΕ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Πιο αναλυτικά, σε απάντηση της από 9/3/2015 (Αρ. Πρωτ. 824) Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που απορρέουν από το άρθρο 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, η Εταιρεία αναφερόμενη σε δημοσίευμα γνωρίζει ότι την 5/3/2015 κοινοποιήθηκε στην Εταιρεία η συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της «Olympic Champion» από την εταιρεία «Hellenic Seaways ΑΝΕ», ως ασφαλιστικό μέτρο που πηγάζει από υπόλοιπο εκ ναυλώσεων πλοίων της.

  Σημειώνεται πως το ως άνω πλοίο δεν εξετέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της δρομολογιακής γραμμής Ιταλίας η οποία εξυπηρετείται κανονικώς από άλλα πλοία της εταιρείας.

  Η Εταιρεία αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο μέσο το γεγονός το οποίο δεν προβλέπεται να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ