Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 31-Οκτ-2013 19:13

  Σέλμαν: Αλλαγή της έδρας ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αλλαγή της έδρας ενέκριναν οι μέτοχοι της Σέλμαν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31/10 με τη συμμετοχή αυτοπροσώπως ή δι’αντιπροσώπου μετόχων που εκπροσωπούσαν 54.849.628 μετοχές και ψήφους, σε σύνολο 60.221.300 μετοχών, δηλαδή ποσοστό 91,08% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

  Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνέλευση εγκρίθηκαν εγκύρως τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως εξής.

  Θέμα 1ο: Αλλαγή έδρας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού 

  Εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η αλλαγή έδρας και η τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού. Έδρα της Εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής και τα γραφεία της έδρας στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας αρ.26 με την οδό Παραδείσου αρ.2.

  Θέμα 2ο: Χορήγηση άδειας για τη σύναψη συμβάσεων του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 

  Εγκρίθηκε με πλειοψηφία 99,999% των παριστάμενων και εκπροσωπούμενων μετοχών και ψήφων η χορήγηση ειδικής άδειας για τη σύναψη συμβάσεων του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνιος Αδαμόπουλος εξουσιοδοτήθηκε, προκειμένου ενεργώντας στο όνομα και για λογαριασμό της Εταιρείας κατά την απόλυτη κρίση του και προς το συμφέρον της Εταιρείας, διαπραγματευτεί τους όρους και προβεί σε σύναψη συμβάσεων, οι οποίες εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 και συγκεκριμένα στην κατάρτιση συμφωνητικών μίσθωσης ακινήτων ιδιοκτησίας της Εταιρείας προς εταιρείες συγγενείς και συνδεδεμένες με την Εταιρεία, στο μέτρο που οι μισθώσεις αυτές εξυπηρετούν την ανάπτυξη των εταιρικών και ομιλικών σκοπών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ