Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 30-Οκτ-2013 10:24

    Quest: Στις 21/11 η έκτακτη Γ.Σ. για reverse split

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Quest, στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το reverse split των μετοχών καθώς και η έγκριση της σύμβασης του διευθύνοντος συμβούλου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

    1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με ακύρωση διακοσίων δεκαεννέα χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι εννέα (219.429) ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας σαράντα λεπτών (€0,40) του ευρώ η κάθε μία - Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.

    2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά δεκατρία εκατομμύρια εκατόν πενήντα οκτώ χιλιάδες εξακόσια ογδόντα επτά ευρώ και τριάντα λεπτά (€13.158.687,30) μέσω ταυτόχρονης (i) αύξησης της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής με παράλληλη μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών της σε έντεκα εκατομμύρια εννιακόσιες εξήντα δύο χιλιάδες τετρακόσιες σαράντα τρεις (11.962.443), με συνένωσή τους με αναλογία τέσσερις (4) παλαιές μετοχές σε μία (1) νέα μετοχή (reverse split) και (ii) μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης νέας (προερχόμενης από το reverse split) μετοχής κατά ένα ευρώ και δέκα λεπτά (€1,10) και καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους Μετόχους - Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών - Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας,που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.

    3. Έγκριση σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, σύμφωνα με το άρ. 23α του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

    4. Διάφορες ανακοινώσεις.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ