Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Σεπ-2013 10:45

  Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για την Παρνασσός

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε." για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2013 αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Χ.Α. θα αξιολογήσει σήμερα το ενδεχόμενο μεταφοράς της εταιρείας στην Κατηγορία Επιτήρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α.

  Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως σκοπεύει άμεσα να καταθέσει αίτηση αναστολής για τα οριζόμενα στην απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία υποχρεώνεται η θυγατρική εταιρεία ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΕΒΕ να καταβάλει το ποσό των 62,7 εκατ. ευρώ.

  Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η εταιρία μας, όπως και στη δημοσιευθείσα εξαμηνιαία οικονομική έκθεση, δηλώνει ότι σκοπεύει άμεσα να καταθέσει αίτηση αναστολής για τα οριζόμενα στην εν λόγω απόφαση, η έκβαση της οποίας θα καταδείξει την αμεσότητα του χρόνου πληρωμής. 

  Η Εταιρία προτίθεται να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες, την έκβαση των οποίων, καθώς και το χρόνο ολοκλήρωσης τους , σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προεξοφλήσει.

  Η διοίκηση της εταιρίας θα εκτιμήσει τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα φέρει το θέμα της εφαρμογής του άρθρου 48 του ν.2190/20 στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, ως ο νόμος ορίζει".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ