Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουλ-2013 18:21

  Πραξιτέλειο: Με 80% στη Νέα Αίγλη

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 80% ανήλθε το ποσοστή συμμετοχής του Πραξιτέλειου στο κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της "ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.".

  Σύνολο μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» 150.000.

  Συμμετοχή στης «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» μετοχές και δικαιώματα ψήφου 120.000.

  Η συμμετοχή της εισηγμένης εταιρείας στο κεφάλαιο της εν λόγω εταιρείας προέκυψε από την κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων της ποσού 1.200.000 ευρώ με την από 13-05-2013 Απόφαση της γενικής συνελεύσεως των μετόχων της εταιρείας «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» που ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με το ανωτέρω ποσό και την έκδοση και παράδοση στην εταιρεία «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» 120.000 μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ δέκα (10€) η κάθε μία. Η αύξηση του κεφαλαίου της θυγατρικής θα πιστοποιηθεί όπως προβλέπεται και στην συνέχεια θα εκδοθούν και θα παραδοθούν στην εταιρεία οι έγχαρτοι τίτλοι των νέων μετοχών.

  Λόγω του ποσοστού συμμετοχής της, η εταιρεία «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» καθίσταται θυγατρική της εταιρείας «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» και θα υπόκειται σε ενοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της και θα τηρούνται και όλες οι λοιπές εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

              
  Για την τακτοποίηση της συμμετοχής της εταιρείας στην θυγατρική θα γίνουν όλες οι κατάλληλες φορολογιστικές εγγραφές και ο,τι προβλέπεται.

                                      

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021