Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Αυγ-2012 12:28

  Avenir: Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Παναγιώτης Συράκης

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κ. Παναγιώτης Συράκης ανέλαβε τη θέση του προέδρου της Avenir μετά την παραίτηση του κ. Νικολάου Μαράντου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του της 26.07.2012, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από τις παραιτήσεις των κ.κ. Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη (μη εκτελεστικό μέλος) και Νικολάου Μαράντου (μη εκτελεστικό μέλος), και ανασυγκροτείται σε Σώμα ως ακολούθως: 

  1. Παναγιώτης Συράκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, (εκτελεστικό μέλος)
  2. Νικόλαος Κόντος, Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής, (εκτελεστικό μέλος)
  3. Μιλτιάδης Μιχαλούτσος, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)
  4. Ευάγγελος Παντελόπουλος, Σύμβουλος, (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) 

  Εξ αυτών, οι κ.κ. Π. Συράκης και Ν. Κόντος είναι εκτελεστικά μέλη, με την υπογραφή των οποίων δεσμεύεται η Εταιρεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σχετικό πρακτικό Δ.Σ.. Εκ των υπολοίπων μη εκτελεστικών μελών, οι κ.κ. Μιχαλούτσος και Ε. Παντελόπουλος, είναι ανεξάρτητα μέλη. 

  Επιπροσθέτως ορίσθηκε η Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Νόμου 3693/2008, να απαρτίζεται από δυο μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., ήτοι κ. Ευάγγελο Παντελόπουλο (ανεξάρτητο μέλος) και κ. Μιλτιάδη Μιχαλούτσο (ανεξάρτητο μέλος). 

  Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω χρήζουν, εγκρίσεως από την πρώτη, μετά την εκλογή αυτών Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. 

  Ακολούθως σημειώνεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου ταυτίζεται με αυτή του προηγουμένου, ήτοι έως 23.07.2017, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη μετά τη λήξη της θητείας Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ