Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Δεκ-2011 10:58

  Avenir: Εκλογή νέων μελών Δ.Σ. και ανασυγκρότηση σε σώμα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον κ. Μιλτιάδη Μιχαλούτσο, εξέλεξε ως Σύμβουλο σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Κυπριωτάκη, το Δ.Σ. της Avenir.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Νικόλαος Μαράντος και ως εκ τούτου το διοικητικό συμβούλιο ανασυγκροτείται σε Σώμα ως ακολούθως:

  Νικόλαος Μαράντος, Πρόεδρος (μη εκτελεστικό μέλος)
  Θωμάς Αχείμαστος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, (εκτελεστικό μέλος)
  Νικόλαος Κόντος, Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής, (εκτελεστικό μέλος)
  Χριστάκης Καστορής, Σύμβουλος, (εκτελεστικό μέλος)
  Κυριάκος Κολοκασίδης, Σύμβουλος & Οικονομικός Διευθυντής, (εκτελεστικό μέλος)
  Μιλτιάδης Μιχαλούτσος, Σύμβουλος, (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)
  Ευάγγελος Παντελόπουλος, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

  Εξ αυτών, οι κ.κ. Θ. Αχείμαστος και Ν. Κόντος είναι εκτελεστικά μέλη, με την υπογραφή των οποίων δεσμεύεται η εταιρεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σχετικό πρακτικό Δ.Σ. εκ των υπολοίπων τριών μη εκτελεστικών μελών, οι κ.κ. Μιλτιάδης Μιχαλούτσος και Ε. Παντελόπουλος, είναι ανεξάρτητα μέλη.

  Επιπροσθέτως ορίσθηκε η Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Νόμου 3693/2008, να απαρτίζεται από τα τρία μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., ήτοι κ. Μιλτιάδη Μιχαλούτσο (ανεξάρτητο μέλος), κ. Ευάγγελο Παντελόπουλο (ανεξάρτητο μέλος) και κ. Νικόλαο Μαράντο.

  Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω χρήζουν, εγκρίσεως από την πρώτη, μετά την εκλογή αυτών γενική συνέλευση της εταιρείας. Ακολούθως σημειώνεται ότι η θητεία του ανωτέρω διοικητικού συμβουλίου ταυτίζεται με αυτή του προηγουμένου, ήτοι έως 30/06/2016, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη μετά τη λήξη της θητείας τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ