17:14 08/10
Κλείνει η Lehman Brothers στο Λονδίνο μετά από 17 χρόνια και 28 δισεκατομμύρια λίρες
17 χρόνια μετά την κατάρρευση της αμερικανικής μητρικής της στις 15 Σεπτεμβρίου 2008, μια πτώχευση που βύθισε την παγκόσμια οικονομία στο χάος.
Την περίπτωση συνεργασίας με στρατηγικό επενδυτή τον κ. Wang από Κίνα, ιδιοκτήτη της Fuxing Group εξετάζει η Φίντεξπορτ όπως αναφέρει σε απαντητική επιστολή στο Χ.Α. για την παροχή διευκρινήσεων στην παράγραφο 3.13 «Νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο» των οικονομικών καταστάσεων της 30/09/2011 που δημοσιεύθηκαν στις 30/11/2011.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μέχρι σήμερα συζητήσεις της διοίκησης της εταιρείας με την Fuxing Group, οι οποίες είναι σε αρχικό διερευνητικό στάδιο, αφορούν κυρίως τη συνεργασία στον τομέα της παραγωγής νήματος από την Fuxing Group για λογαριασμό της FINTEXPORT A.E.
Στο πλαίσιο των εν λόγω συζητήσεων εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Fuxing Group για στενότερη συνεργασία σε θέματα επενδύσεων στην παραγωγή νήματος και μοκέτας.