19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις αποφάσεις της συγχώνευσης με την T Bank, προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εξ αφορμής χθεσινού δημοσιεύματος στον έντυπο τύπο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε σχέση με το δημοσίευμα, σημειώνεται ότι η οριστική απόφαση υλοποίησης της σκοπούμενης συγχώνευσης της Τράπεζας, με απορρόφηση της T Bank, ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην αρμοδιότητα της γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία κατά τις δυο προηγούμενες συνεδριάσεις της δεν συζήτησε και δεν έλαβε αποφάσεις επί των σχετικών θεμάτων, λόγω μη επίτευξης της κατά νόμο απαιτούμενης απαρτίας, όπως προκύπτει και από τις εταιρικές ανακοινώσεις (30/9/2011 & 11/10/2011).