07:30 08/09
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ και ο Γαλαξίας
Πώς μια "φτωχή" περιφέρεια εξελίσσεται σε hot spot του ελληνικού λιανεμπορίου. Το νέο hypermarket και οι εν δυνάμει εξαγορές.
Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου ορίστηκε η α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις 30/9 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 14 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 5.893.725 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 4,07% επί συνόλου 144.688.060 κοινών ονομαστικών μετοχών, το οποίο δεν επέτρεψε στη γενική συνέλευση να προχωρήσει στη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας.