15:01 11/09
CEO Ryanair: Eίναι πολύ πιθανό να μην μπούμε στον κόπο να επιστρέψουμε στο Ισραήλ
"Εκτός αν οι Ισραηλινοί συνέλθουν και σταματήσουν να μας χασομεράνε".
Κάμψη των εσόδων και κέρδη, έναντι ζημιών πέρυσι, ανακοίνωσε ο όμιλος Quest για το α’ εξάμηνο του 2011.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου, οι ενοποιημένες πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε € 148,6 εκατ. έναντι € 165,4 εκατ. μειωμένες κατά 10%. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μείωση των πωλήσεων προέρχεται τόσο από τον κλάδο των προϊόντων και λύσεων πληροφορικής όσο και από τον κλάδο των ταχυμεταφορών.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 6,4 εκατ. έναντι € 5,2 εκατ. (+23%) της αντίστοιχης περιόδου του 2010.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 2,85 εκατ. έναντι € 2,79 εκατ. πέρυσι. Τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ήταν κέρδη € 0,98 εκατ. έναντι ζημιών € 0,64 εκατ. πέρυσι.
* Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"