Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Μαϊ-2011 13:07

  Νέος οικονομικός διευθυντής στη Μάρακ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Οικονομικός Διευθυντής της Μάρακ, Καραχάλιος Βασίλης του Ευαγγέλου υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε ήδη από την εταιρεία. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Γεωργίου ΄Αθως του Πυθαγόρα, ετών 58, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του επαγγελματικού συνδέσμου του Λονδίνου Association of Certified Public Accountants International και Πρόεδρος εκπαιδευτικής επιτροπής για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. 

  Στο παρελθόν έχει αναλάβει για τουλάχιστον 12 εισηγμένες εταιρείες την μετατροπή των Οικονομικών τους καταστάσεων από Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα σε IFRS για την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο. Παράλληλα έχει συγγράψει βιβλίο το 2002 Εκδ. Σάκουλα "Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα" και διετέλεσε εκπαιδευτής και σύμβουλος σε μεγάλες ελεγκτικές εταιρίες επι θεμάτων IFRS. Τέλος την θέση του προϊσταμένου λογιστηρίου αναλαμβάνει ο κ. Γιακουμάτος Στυλιανός είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Λογιστηρίου σε εμποροβιομηχανικές εταιρίες. Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ