Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Μαϊ-2011 19:13

  Νέος διαδικτυακός τόπος για την Avenir

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το νέο του website παρουσιάζει ο όμιλος Avenir, στο πλαίσιο της νέας εταιρικής του ταυτότητας. Mέσα από διαδικτυακές εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό πληροφόρησης και διαφάνειας μέσα από ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης.

  Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι το νέο website του Ομίλου σχεδίασε και ανέπτυξε η εταιρεία Umobit A.E. και είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 05/05/2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.avenir.gr.

  Σε συνέπεια με το νέο όνομα του Ομίλου AVENIR, το νέο website ανταποκρίνεται στη διαδικασία εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης στην οποία έχει περιέλθει ο όμιλος προσαρμοσμένο πλήρως τόσο στις νέες επιχειρηματικές όσο και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. 

  Από την Αρχική Σελίδα αποτυπώνεται η εταιρική ταυτότητα και οι τελευταίες εξελίξεις του Ομίλου AVENIR. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα του ομίλου, την πορεία της μετοχής, το πλήθος και το είδος των πρακτορείων που διαθέτει καθώς να κάνει χρήση εργαλείων τεχνολογίας που βοηθούν την πλοήγηση όπως (email page, print page, bookmarks, rss feed, email alert κ.α.). Παρέχεται εργαλείο μεγέθυνσης κειμένου ΑΑΑ για άτομα με ειδικές ανάγκες και δυνατότητα συλλογής αρχείων ενδιαφέροντος του επισκέπτη μέσω το file collector και αποθήκευσης τους μαζικά στον υπολογιστή του. Μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τον Όμιλο, την στρατηγική και το όραμα, τις αρχές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εταιρικής διακυβέρνησης που διέπουν τη δομή του, την Εταιρική Κουλτούρα που διαπνέει όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες του αλλά και το εύρος και το πλήθος των Δραστηριοτήτων του. 

  Αναλυτική πληροφόρηση παρέχεται στην ενότητα Επενδυτικών Σχέσεων με στόχο την πλήρη προσαρμογή στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο καθώς και την προώθηση της αμφίδρομης επικοινωνίας του Ομίλου με την Επενδυτική Κοινότητα και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς. Στα πλαίσια αυτά παρέχεται αναλυτική παρουσίαση της δομής εταιρικής διακυβέρνησης, οικονομικό προφίλ και οικονομικές καταστάσεις, πληροφοριακά σημειώματα, ετήσιες οικονομικές εκθέσεις, γενικές συνελεύσεις και πλήθος χρήσιμων για το επενδυτικό κοινό πληροφορίες μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον. Υπάρχει ξεχωριστή ενότητα με πληροφορίες για τη μετοχή και παρουσίαση της πορείας της μέσα από δυναμική εφαρμογή συγκριτικού γραφήματος, calculators απόδοσης μετοχής, ιστορικής τιμής και απόδοσης μερίσματος, οικονομικό ημερολόγιο και νέα επενδυτών. 

  Μέρος των εφαρμογών που παρέχονται είναι interactive χάρτης της γεωγραφικής παρουσίας του Ομίλου και αναλυτική προβολή των πρακτορείων του, RSS feed για εταιρικά νέα, επενδυτικά νέα και διαθέσιμες θέσεις εργασίας, δυνατότητα αίτησης έντυπου υλικού, εγγραφής για αυτόματη ενημέρωση με email (email alert), multimedia gallery και άλλα πολλά. 

  Η εικαστική διαμόρφωση και ο σχεδιασμός του Δικτυακού Τόπου έχει βασιστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρικής ταυτότητας αλλά και στις νέες τάσεις που επικρατούν διεθνώς για τη βελτιστοποίηση της παρουσίασης στο διαδίκτυο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ