15:06 21/10
Lockheed Martin: Αναβάθμισε τις προβλέψεις της για το 2025 λόγω ισχυρής ζήτησης
Η Lockheed αναμένει τώρα κέρδη από 22,15 έως 22,35 δολάρια ανά μετοχή για το 2025, σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμησή της για 21,70 έως 22,00 δολάρια.
Tη μεταφορά της έδρας της εταιρείας στο ιδιόκτητο ακίνητο στο Δήμο Οινοφύτων Βοιωτίας και ειδικότερα στη ΒΙ.ΠΕ. Οινοφύτων, θέση Τεμπέλι, αποφάσισε παμψηφεί η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας "ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.".
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεταφορά αυτή κρίθηκε αναγκαία για την εξοικονόμηση της δαπάνης του ενοικίου και των κοινοχρήστων για το μισθωμένο χώρο γραφείων επί της οδού Δοϊράνης 72 στην Καλλίθεα, η αποία ανέρχεται σε €11.300 ετησίως.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν το 1/3 του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, και επομένως όπως ο νόμος και το καταστατικό ορίζουν υφίσταται απαρτία. Μη υπάρχοντος άλλου θέματος και αντιρρήσεων η ερωτήσεων από τους κυρίους μετόχους λύθηκε η συνεδρίαση.