Τρίτη, 16-Απρ-2024 10:14
Πειραιάς: Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:58
Τραγωδία στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση τμήματος διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στο οποίο γίνονταν εργασίες την οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών και ειδικός φρουρός στο επάγγελμα. Φέρεται να είχε πάει στην οικοδομή για ένα επιπλέον μεροκάματο.
Ο άνδρας είχε εγκλωβιστεί στην καμπίνα φορτηγού οχήματος, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτίριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.
Στο κτίριο φαίνεται να διέμεναν αλλοδαποί, οι οποίοι αποχώρησαν με την κατάρρευση.
Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ συνδράμει και 1 ομάδα ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Προσήχθησαν επτά άτομα, ο εργολάβος πέντε εργαζόμενοι και ο οδηγός.
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός άνδρα, από φορτηγό όχημα, που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά, ύστερα από μερική κατάρρευση διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου, επί της οδού Νεωρίων στην Ακτή Μουτσοπούλου στον #Πειραιά.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 16, 2024
Επιχειρούν 24 #πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και…