Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 21-Οκτ-2018 12:18

  Καμμένος: Μένουμε στην Κυβέρνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών

  Καμμένος: Μένουμε στην Κυβέρνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση έως ότου έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που λαμβάνει τόπο στη Θεσσαλονίκη.

  Ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά "Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε".

  Στην ομιλία του ανέφερε ότι η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μια "έντιμη και ανοιχτή συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία". Συμπλήρωσε δε ότι "δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ότι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά".

  Επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν μια ξεκάθαρη θέση, ότι "δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, τέλος", η οποία αποτελεί καταστατική δέσμευση των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν το έκρυψε ποτέ, τονίζοντας ότι "δεν θα υποχωρήσουμε".  

  Οι "μακεδονοκλάστες"

  Ο Πάνος Καμμένος καταφέρθηκε εναντίων των στελεχών του κόμματος του τα οποία διαφοροποιούνται από την γραμμή των ΑΝΕΛ στο θέμα της Μακεδονίας, χαρακτηρίζοντας τους "μακεδονοκλάστες". Υπογράμμισε ότι ο ίδιος τους έκανε "τζάμπα μάγκες" στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι "αυτοί πια έχουν τελειώσει". Πάντως ο κ. Καμμένος πέραν της γενικής αναφοράς, δεν έκανε λόγο ποιοι είναι τα συγκεκριμένα πρόσωπα εντός των ΑΝΕΛ που αποτελούν τους "μακεδονοκλάστες.  

  *Διαβάστε ακόμα

  -"Διευκρινίσεις" από Καμμένο: Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ