Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 01-Ιουλ-2014 13:34

  Αναβλήθηκε για τις 10/7 η γ.σ. της Τρόπαια Συμμετοχική

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναβλήθηκε για τις 10/7 η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τρόπαια Συμμετοχική, λόγω της μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας.

  Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

  Η ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι, την 27η Ιoυνίου 2014 πραγματοποιήθηκε, Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, στην οποία παρέστησαν 21 μέτοχοι με δικαίωμα ψήφου, οι οποίοι κατείχαν 3.199μετοχές και δικαιώματα ψήφου και οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 62,63% του συνόλου των μετοχών. Η συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία ως προς τα θέματα της ημερησίας διατάξεως, πλην αυτού με το στοιχείο 9 για το οποίο διαπιστώθηκε ότι δε βρισκόταν σε νόμιμη απαρτία για την λήψη αποφάσεως και το οποίο απαιτεί, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου 2190/1920 και του καταστατικού της εταιρείας αυξημένη απαρτία, ήτοι των δύο τρίτων (2/3) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το οποίο (θέμα) σχετίζεται με την μείωση του εταιρικού κεφαλαίου και την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

  Δεδομένων των ανωτέρω, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα αφενός να ματαιώσει τη συζήτηση και των λοιπών όλων θεμάτων, για τα οποία απαιτείται η συνήθης απαρτία, και προς διευκόλυνση της διαδικασίας να συζητηθούν ταυτόχρονα με το θέμα υπό στοιχείο 9 και αφετέρου να προβεί στην διαδικασία της Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.

  Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ενημέρωσε τους κ. κ μετόχους ότι δεν θα ακολουθήσει νέα πρόσκληση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, δεδομένου ότι στην ήδη υφιστάμενη και δημοσιευθείσα κατά τα ανωτέρω πρόσκληση ορίζεται ότι η πρώτη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα, χωρίς νέα πρόσκληση, στις 10.07.2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 04:00 μ.μ στην έδρα της εταιρείας, στην Μεταμόρφωση Αττικής, στο 12οχλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης και σε αυτή τη συνεδρίαση της απαιτούμενης από το Νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενης απαρτίας επί του συνόλου ή μέρους των άνω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η δεύτερη επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα, χωρίς νέα πρόσκληση, την 24.07.2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 04.00 μ.μ. στην ως άνω έδρα της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ