Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 14-Μαϊ-2024 08:26

    Εμπορική αμαξοστοιχία στη Ρωσία εκτροχιάζεται

    Εμπορική αμαξοστοιχία στη Ρωσία εκτροχιάζεται
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Βαγόνια συρμού μεταφοράς εμπορευμάτων εκτροχιάστηκαν στην περιφέρεια Βολγκαγκράντ της νότιας Ρωσίας εξαιτίας "εξωτερικής παρέμβασης", μετέδωσαν ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων νωρίς το πρωί, επικαλούμενα τον ρωσικό οργανισμό σιδηροδρόμων, αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανόν επρόκειτο για ουκρανική επιχείρηση δολιοφθοράς.

    "Εξαιτίας επέμβασης μη εξουσιοδοτημένων προσώπων", βαγόνια συρμού μεταφοράς εμπορευμάτων "εκτροχιάστηκαν στον σταθμό Κατλούμπαν (...) στην περιφέρεια Βολγκαγκράντ", ανέφεραν τα πρακτορεία ειδήσεων TASS και RIA, όπως και η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Ιζβέστια.

    "Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί" και η κίνηση των συρμών στην περιοχή του σταθμού "έχει ανασταλεί", διευκρίνισε το RIA.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ