Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 13-Απρ-2023 18:08

    Μοραβιέτσκι: Ενδεχόμενη ήττα της Ουκρανίας από τη Ρωσία θα ενθαρρύνει την Κίνα να επιτεθεί στην Ταϊβάν

    Μοραβιέτσκι: Ενδεχόμενη ήττα της Ουκρανίας από τη Ρωσία θα ενθαρρύνει την Κίνα να επιτεθεί στην Ταϊβάν
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Εάν η Ουκρανία ηττηθεί στον πόλεμό της με τη Ρωσία, η Κίνα μπορεί να αποφασίσει να εισβάλει στην Ταϊβάν λίγο αργότερα, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός.

    "Εάν, ο μη γένοιτο, η Ουκρανία πέσει, εάν η Ουκρανία κατακτηθεί, την επόμενη ημέρα η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν", δήλωσε ο Ματέους Μοραβιέτσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κέντρο αναλύσεων Atlantic Council στην Ουάσινγκτον.

    "Βλέπω πολλή συσχέτιση, πολλή αλληλεπίδραση μεταξύ της κατάστασης στην Ουκρανία και της κατάστασης στην Ταϊβάν", τόνισε.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ