Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Μαϊ-2021 17:30

  Ακυρώθηκε η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

  Για το καλοκαίρι του 2021 μεταφέρεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:51

  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ακύρωσε την ετήσια συνάντησή του, για το 2021, που είχε προγραμματιστεί για τη Σιγκαπούρη, λέγοντας ότι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο, παγκόσμιο γεγονός λόγω της κατάστασης με την πανδημία της COVID-19.

  "Δυστυχώς, οι τραγικές συνθήκες που εκτυλίσσονται σε διάφορες περιοχές, οι αβεβαιότητα γύρω από τα ταξίδια, οι διαφορετικές ταχύτητες διάθεσης εμβολιασμού και η αβεβαιότητα γύρω από νέες παραλλαγές συνδυάζονται για να καταστήσουν αδύνατη την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας συνάντησης με ηγέτες επιχειρήσεων, κυβερνήσεων και κοινωνίας των πολιτών από όλο τον κόσμο την κλίμακα που είχε προγραμματιστεί", ξεκαθαριζόταν σε δήλωση.

  Το Φόρουμ, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου στη Σιγκαπούρη, είχε ήδη αναβληθεί μία φορά, καθώς είχε ακυρωθεί η καθιερωμένη διεξαγωγή του στο Νταβός της Ελβετίας.

  Τις τελευταίες ημέρες η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε τους πιο αυστηρούς περιορισμούς που έχει επιβάλει μέχρι τώρα, αφότου ήρε το λοκντάουν. Το υπουργείο Εμπορίου της πόλης-κράτους ανέφερε ότι "αντιλαμβάνεται πλήρως τις προκλήσεις που προκαλεί η συνεχιζόμενη πανδημία", ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με μια συνάντηση ηγετών απ’ όλον τον κόσμο.


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ