Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Απρ-2020 14:37

  Βαρβαρέσος: Δεν έχουμε αναστείλει την παραγωγική λειτουργία - Έχουμε στραφεί σε εξειδικευμένες αγορές

  Βαρβαρέσος: Δεν έχουμε αναστείλει την παραγωγική λειτουργία - Έχουμε στραφεί σε εξειδικευμένες αγορές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη διοίκηση της βιομηχανίας Βαρβαρέσος, δημοσιεύματα του Τύπου συμφωνα με τα οποία έχει αναστείλει - όπως πολλές άλλες βιομηχανίες - την παραγωγική της λειτουργία, λόγω του πλήγματος που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

  Όπως σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας σε ανακοίνωσή της, "εν μέσω της κρίσης που έχει πλήξει καίρια τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία αναγνωρίζοντας εγκαίρως τη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, εστιάζοντας σε niche markets / εξειδικευμένες αγορές για τα νέα-καινοτόμα προϊόντα της, κατάφερε  να συνάψει ελκυστικές συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες, με τις οποίες καλύπτει σήμερα το 45% των γραμμών παραγωγής της".

  Η Διοίκηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, "αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις και προβλέποντας τις εξελίξεις του κλάδου στο εξωτερικό, σχεδίασε και υλοποίησε ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο ύψους 6 εκ. ευρώ, με το οποίο αναβάθμισε την παραγωγική της δυναμικότητα με τεχνολογίες αιχμής, καθώς και ανέπτυξε καινοτόμα και αειφόρα προϊόντα με τα οποία διείσδυσε με επιτυχία σε αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας".

  Υπενθυμίζεται ότι την 1η Απριλίου, η Βαρβαρέσος είχε ανακοινώσει ότι θέτει σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας μέρος των εργαζομένων έως 30/4, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ