Την τιμή-στόχο των 29,80 ευρώ και τη σύσταση «buy» επαναδιατυπώνει η UBS για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Μαΐου όπου σχολιάζοντας τα μεγέθη τριμήνου τα χαρακτηρίζει «ισχυρά».
Ο οίκος υπενθυμίζει ότι ο κύκλος εργασιών του Οργανισμού ενισχύθηκε στο εξεταζόμενο διάστημα κατά 20% και ανήλθε στα 1,38 δισ. ευρώ, υψηλότερα των εκτιμήσεών της, με τα καθαρά κέρδη να φτάνουν στα 209 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 45%, σημαντικά υψηλότερα των εκτιμήσεων της UBS «λόγω των ευνοϊκών συνθηκών που επικράτησαν στην αγορά και βελτίωσης της δομής του λειτουργικού κόστους του ομίλου».
Σύμφωνα με τον οίκο με βάση τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου προκύπτει πως υπάρχει ανοδικό περιθώριο απόκλισης στις εκτιμήσεις του για τα κέρδη ανά μετοχή του 2008. Επίσης, εξηγεί πως διατηρεί την θετική του στάση για τη μετοχή λόγω του «ισχυρού Momentum» των εσόδων από τα βασικά παιχνίδια του Οργανισμού (ΚΙΝΟ και Πάμε Στοίχημα), του ενδυναμωμένου δικτύου, της δέσμευσης της διοίκησης όσον αφορά τα λειτουργικά κόστη και της συμφωνίας με τους πράκτορες.