Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Ιουλ-2022 18:05

  Τέλος εποχής για Νίκας - Καραμολέγκος από το Χρηματιστήριο

  Τέλος εποχής για Νίκας - Καραμολέγκος από το Χρηματιστήριο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τέλος εποχής από το Χρηματιστήριο Αθηνών για τις Νίκας και Καραμολέγκος, αφού το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση τη διαγραφή των μετοχών τους από το ταμπλό, κατόπιν αιτήματος των δύο εταιρειών.

  Παράλληλα, εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της Lamda Development για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση νέων, κοινών, ανώνυμων, άυλων ομολογιών της στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στη CFS Χρηματιστηριακή.

  Αναλυτικά, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

  - Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "LAMDA
  DEVELOPMENT S.A." για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση νέων, κοινών, ανώνυμων, άυλων ομολογιών της στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

  - Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "ALPHA
  TRUST Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων" για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των υφιστάμενων μετοχών της στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  - Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας "ALLIANZ SE" σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ"

  - Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.

  - Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας "ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.

  - Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €3.000 στην εταιρία "CFS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." για παράβαση των διατάξεων α) του άρθρου 24 του ν. 4514/2018 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 9, 46 και 50 του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (Ε.Ε.) 2017/565, β) του άρθρου 16 του ν.4514/2018, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 5 της υπ’ αριθ. 1/808/7.2.2018 Απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και γ) του άρθρου 25 του ν.4514/2018 σε
  συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 63 του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (Ε.Ε.) 2017/565, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ