Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Ιουλ-2021 17:00

  Quest: Στα 20,68 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο, από 8,7 ευρώ προηγουμένως, η Beta Sec

  Quest: Στα 20,68 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο, από 8,7 ευρώ προηγουμένως, η Beta Sec
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Quest Συμμετοχών στα 20,68 ευρώ από 8,7 ευρώ ανά μετοχή προηγουμένως, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση "overweight” προχώρησε η Beta Securities, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του μοντέλου αξιολόγησης της εισηγμένης ώστε να συμπεριλάβει τις συνεχιζόμενες βελτιούμενες επιδόσεις της παρά την πανδημία.

  Όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή, η Quest εμφάνισε ανθεκτικότητα τόσο κατά τη διάρκεια του 2020 όσο και στο πρώτο τρίμηνο του 2021, παρά την ύφεση της εγχώριας αγοράς ελέω πανδημίας. 

  Τονίζει ότι η υπεραπόδοση των τομέων ενέργειας και πληροφορικής, η ενίσχυση των ηλεκτρονικών πωλήσεων (You) και η ενίσχυση του μεριδίου αγοράς στον τομέα των ταχυμεταφορών (παρά την πρόσφατη πίεση του περιθωρίου κέρδους) ενίσχυσαν την κερδοφορία, παρά την εφάπαξ φορολογική επιβάρυνση ύψους 11,2 εκατ./ ευρώ για την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών (για την παροχή επιστροφής στους μετόχους).

  Παράλληλα, προσθέτει ότι οι διαφοροποιημένες δραστηριότητες της εταιρείας σε συνδυασμό με τη λειτουργική της απόδοση διατήρησαν την κερδοφορία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ