Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 20-Αυγ-2007 16:06

    ΟΠΑΠ: Αύξηση 11% στα κέρδη β΄ τριμήνου "δείχνουν" οι συγκλίνουσες

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αύξηση των κερδών και κάμψη των εσόδων αναμένεται να παρουσιάσει ο ΟΠΑΠ για το β΄ τρίμηνο του 2007 σύμφωνα με τις μέσες εκτιμήσεις 6 αναλυτών όπως προκύπτουν από δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires.

    Ειδικότερα, με βάση τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού στο β΄ τρίμηνο του έτους αναμένεται να ανέλθουν στα 117 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 11% σε σχέση με τα 105,5 εκατ. ευρώ του β΄ τριμήνου του 2006.

    Σε ό,τι αφορά τα έσοδα, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις αναμένεται να διαμορφωθούν στα 1,21 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 3,2%, από τα 1,25 δισ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος.

    Σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ αναμένονται "μικτά" καθώς με βάση τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών οι ισχυρές επιδόσεις του ΚΙΝΟ, αναμένεται να έχουν αντισταθμιστεί από την αδύναμη απόδοση του "Πάμε Στοίχημα".

    Επίσης, εκτιμάται ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να έχουν επηρεαστεί από επιβαρύνσεις σχετικές με την Intralot κατόπιν της πρόσφατης 3ετούς συμφωνίας που σύναψαν οι δυο εταιρείες.

    Οι αναλυτές επικεντρώθηκαν στην εσωτερική διαχείριση του "Πάμε Στοίχημα" από τον ίδιο τον ΟΠΑΠ, στην εισαγωγή νέων επιλογών τοποθέτησης στοιχημάτων στο παιχνίδι, σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία με την Intralot, αλλά και σε νέες ευκαιρίες για την εταιρεία τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά


     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ