Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 07-Ιουν-2019 08:18

  Roadshow για 25 εισηγμένες στην Νέα Υόρκη

  Roadshow για 25 εισηγμένες στην Νέα Υόρκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για όγδοη συνεχόμενη φορά, 25 από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του ελληνικού Χρηματιστηρίου θα συμμετάσχουν το επενδυτικό forum που διοργανώνουν στην Νέα Υόρκη ο όμιλος ΕΧΑΕ και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

  Φέτος το 8o Greek Investment Forum θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου στην αμερικανική μεγαλούπολη. Όπως κάθε χρόνο, οι επικεφαλής των εισηγμένων και οι υπεύθυνοι των επενδυτικών σχέσεων θα συναντηθούν με διαχειριστές κεφαλαίων και επενδυτικούς οίκους σε κατ΄ιδίαν συναντήσεις (Β2Β).

  Με δεδομένο το εντεινόμενο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, ιδιαίτερα μετά και τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις και τη σημαντική άνοδο των αποτιμήσεων στο Χρηματιστήριο, ο αριθμός των συμμετεχόντων εμφανίζεται αυξημένος σε σχέση με πέρυσι και αναμένεται να πραγματοποιηθούν περισσότερα οne-to-one mettings στο ξενοδοχείο The Peninsula όπου θα λάβει χώρα η διοργάνωση.

  Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς δείχνουν να ενισχύονται ξανά και για το λόγο αυτό το εφετινό forum αποκτά ενδιαφέρον, κυρίως για να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό το Χ.Α. έχει επιστρέψει στο επενδυτικό "ραντάρ" των επενδυτικών κεφαλαίων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στην περυσινή διοργάνωση, συνολικά συμμετείχαν 60 επενδυτικά funds, 90 διαχειριστές χαρτοφυλακίων ενώ πραγματοποιήθηκαν 400 κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τις εισηγμένες εταιρείες.

  Στο εφετινό 8o Greek Investment Forum συμμετοχή έχουν δηλώσει οι ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, ΕΛΠΕ, ΤΙΤΑΝ, Μotor Oil, Mυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Πανγαία ΑΕΕΑΠ, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, Autohellas, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Τέρνα Ενεργειακή, Ικτίνος, MLS, Profile, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

  Εκ των βασικών ομιλητών στο επενδυτικό forum θα είναι ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, αλλά και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς.

  Νίκος Χρυσικόπουλος

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ