Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Μαρ-2019 18:41

  ΕΚ: Πράσινο φως για squeeze-out σε Ντρουκφάρμπεν και Υγεία

  ΕΚ: Πράσινο φως για squeeze-out σε Ντρουκφάρμπεν και Υγεία
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το "πράσινο φως" στις εταιρείες Καζάρ, Nexans Participations και Hellenic Healthcare προκειμένου να προχωρήσουν σε squeeze-out επί των μετοχών της Ντρουκφάρμπεν, της Nexans Ελλάς και του Υγεία αντίστοιχα, έδωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 840η /15.3.2019 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

  -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας "ΚΑΖΑΡ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας "ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ", σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

  -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας "NEXANS PARTICIPATIONS S.A." για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας "NEXANS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

  -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας "ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων