Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 09-Ιαν-2017 11:03

  "Τέλος" το ΧΑ για την Τρ. Κύπρου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  "Τέλος" το ΧΑ για την Τρ. Κύπρου

  Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Τρ. Κύπρου στο ελληνικό Χρηματιστήριο είναι η σημερινή. Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα τεθεί σε αναστολή έως τις 19 Ιανουαρίου, όταν και θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE). 

  Από τις 5:30 μ.μ. σήμερα και πλέον δεν θα πραγματοποιούνται οποιεσδήποτε εξωχρηματιστηριακές μεταβιβάσεις, μεταφορές από το ΧΑΚ στο ΧΑ και αντίστροφα, μεταφορές μετοχών μεταξύ Χειριστών ή από Χειριστές στον ειδικό λογαριασμό ή και το αντίθετο, και ‘οver the counter’ συναλλαγές με ημερομηνία συναλλαγής μετά τις 9 Ιανουαρίου 2017, εκτός από την περίπτωση που απαιτείται για την κάλυψη χρηματιστηριακών συναλλαγών που έχουν γίνει μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2017.

  Οι μετοχές της Τρ. Κύπρου θα αφαιρεθούν και από τις συνθέσεις του γενικού και του δείκτη Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών του Χ.Α. και θα αντικατασταθούν από τις μετοχές της Attica Bank με συντελεστή στάθμισης 36%.

  Υπενθυμίζεται εδώ ότι μετά τη δημιουργία της μητρικής Τράπεζας Κύπρου Holdings στην Ιρλανδία η τράπεζα θα ελέγχεται από τις Επιτροπές Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Λονδίνου και Ιρλανδίας και θα εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

  Αλ. Τομπ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων