Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 08-Φεβ-2007 17:14

    ΕΚ: Χορήγηση αδειών σε 8 ΑΕΛΔΕ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας σε οκτώ ΑΕΛΔΕ, αλλά και την απαγόρευση της άδειας λειτουργίας σε μία αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) κατά τη σημερινή συνεδρίαση του.

    Eιδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε τα ακόλουθα:
     
    - Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας Μηχανική ΑΕ  για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας Βάλκαν Έξπορτ ΑΕ.

    - Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας Infoquest AEBE για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας Unisystems AEE.

    - Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας ΑΕΕΔ στις υφιστάμενες ΑΕΛΔΕ: Κοραής με έδρα την Αθήνα, Stock rate με έδρα τη Νέα Ιωνία, D. Smart με έδρα τα Χανιά, GB Finance με έδρα το Περιστέρι, Financial Analytics με έδρα την Αθήνα, Bektor & Συνεργάτεςμε έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αξία με έδρα την Ξάνθη και Μέλλον με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

    - Την παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην Μέγατραστ – Ολυμπιακή ΑΧΕΠΕΥ.

    - Την απαγόρευση της άδειας λειτουργίας της Τσουπάκης ΑΕΛΔΕ με έδρα το Ρέθυμνο κατ’ εφαρμογή των παρ. 1 και 2 του ν. 3371/2005.

    - Την έγκριση του προγράμματος εκπαίδευσης των προσώπων που ασχολούνται με τη διάθεση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων.

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ