Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 29-Σεπ-2006 09:52

    Fortius: Αρνητικές ενδείξεις για ΟΠΑΠ από την τεχνική ανάλυση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με απώλειες της τάξεως του 1,38%, στα 27,16€, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή του ΟΠΑΠ διασπώντας καθοδικά τον μεσοπρόθεσμο απλό κινητό μέσο των 100 ημερών στα 27,54€. Ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε σε 1018 πράξεις στα 3,78 εκατ. τεμ. με τα 3,19 εκατ. να αποτελούν ανταλλαγές πακέτων.

    Όπως επισημαίνουν οι αναλυτές της Fortius ΑΧΕΠΕΥ, η διαγραμματική εικόνα της μετοχής είναι αρνητική, ιδιαίτερα εάν στις επόμενες συνεδριάσεις προκληθεί καθοδική διάσπαση της περιοχής στήριξης των 27€ με αυξημένο όγκο συναλλαγών.

    Πιθανή πραγματοποίηση του εν λόγω αρνητικού σεναρίου θα ανοίξει το δρόμο προς την επόμενη περιοχή στήριξης των 25,9€ , βάζοντας όμως ως μεσοπρόθεσμο στόχο τα 25€.

    Αρνητικό επίσης στοιχείο ως προς τη μετέπειτα πορεία της μετοχής είναι και η μετατόπισή της από τις 21 Σεπτεμβρίου στο κάτω παράλληλο Gann Grid (τεχνική παρακολούθησης της κίνησης), κατεβάζοντας έτσι τα επίπεδα στήριξης και αντίστασης στα 26,7€ και στα 27,68€ αντίστοιχα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ