Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Μαϊ-2011 12:54

  Αναστολή διαπραγμάτευσης για Κλωνατέξ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της Κλωνατέξ αποφάσισε η διοίκηση του Χ.Α., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

  Όπως αναφέρεται:

  "Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005 (ΦΕΚ Α΄/178/14.7.2005), αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας "ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. από σήμερα 20 Μαΐου 2011, λόγω αδυναμίας σύνταξης και δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων του Α΄τριμήνου 2011. 

  Το ανωτέρω κρίνεται αναγκαίο για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εταιρίας. 

  Διευκρινίζεται ότι οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται κάθε Δευτέρα στην κατηγορία της Επιτήρησης με Εβδομαδιαία Ωριαία Διαπραγμάτευση".

  Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία είχε ανακοινώσει τα εξής:

  "Στα πλαίσια της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, η Εταιρεία ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, επί του παρόντος, δεν καθίσταται δυνατή η σύνταξη και η δημοσίευση των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων του Α’ Τριμήνου 2011".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ