Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Δεκ-2010 11:00

  Αναστολή διαπραγμάτευσης για Καρδασιλάρη, Μάρακ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των "Καρδασιλάρης & Υιοί ΑΒΕΕ" και "Μάρακ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ" αποφάσισε ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  Η αναστολή τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2010 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχει ως εξής:

  "Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των παρακάτω εταιριών, από σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2010 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 3556/2007: 

  1. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥIΟΙ Α.Β.Ε.Ε., καθώς στην οικονομική κατάσταση του Γ’ τριμήνου 2010 που δημοσίευσε η εταιρία, δεν έχει τεκμηριωθεί ο έλεγχος από τον ελεγκτή της εταιρίας δύο θυγατρικών εταιριών, οι οποίες αποτελούν σημαντικό μέγεθος για τον όμιλο.

  2. ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε., καθώς στην οικονομική κατάσταση του Γ΄ τριμήνου 2010 που δημοσίευσε η εταιρία, δεν επιβεβαιώνεται μέρος των εσόδων της τα οποία αποτελούν σημαντικό ύψος επί των συνολικών της εσόδων. 

  Η αναστολή των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εν λόγω εταιριών".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ