Συνεχης ενημερωση
Το μέρισμα της χρήσης 2005 και το προμέρισμα της χρήσης 2006 ενέκρινε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Fourlis, στο ποσό των 0,02 ευρώ και 0,13 ευρώ, αντίστοιχα.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας προς το Χ.Α., δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2005 και προμερίσματος χρήσης 2006 είναι οι μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών της εταιρείας, στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, την 5η Ιουλίου 2006.
Από την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2006, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α., χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2005 και προμερίσματος χρήσης 2006. Η καταβολή του μερίσματος καθώς και του προμερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006, μέχρι την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2006.
Η καταβολή του μερίσματος καθώς και του προμερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ μετά την πάροδο της 29ης Σεπτεμβρίου η καταβολή θα πραγματοποιείται μόνο στα γραφεία της εταιρείας.
-
22:34 Μιλέι από Νταβός: Η Αμερική θα είναι ο "φάρος που θα φωτίσει ξανά τη Δύση"
-
22:27 Γ. Γεραπετρίτης: Για το θέμα του "Συμβουλίου Ειρήνης" του Τραμπ η Ελλάδα θα συνταχθεί με την ΕΕ
-
22:18 Ιράν: Στους 3.117 οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση - Φόβοι ότι μπορεί να ξεπερνούν τις 20.000
-
22:10 Θα διεξαχθεί η έκτακτη σύνοδος των Ευρωπαίων την Πέμπτη παρά τη "στροφή" Τραμπ
-
21:59 "Στρατηγική συνεργασία" του BBC με το YouTube
-
21:52 ΗΠΑ: Ξεκίνησε επιχείρηση σύλληψης παράτυπων μεταναστών στο Μέιν, παρά τις αντιρρήσεις των τοπικών αρχών
-
21:44 Κέρδη για το πετρέλαιο λόγω "ανωτέρας βίας" στο πεδίο του Καζακστάν
-
21:41 Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 16,5% η ΝΔ - Από πού αντλούν ψηφοφόρους τα "κόμματα" Καρυστιανού, Τσίπρα, Σαμαρά
-
21:36 Νεκρή γυναίκα στην Άνω Γλυφάδα - Παρασύρθηκε από τα νερά και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο
-
21:33 Τραμπ: Διαμορφώσαμε το πλαίσιο μελλοντικής συμφωνίας για τη Γροιλανδία με τον Ρούτε - Δεν θα επιβάλω τους δασμούς
-
Το επεισοδιακό VIP δείπνο στο Νταβός - Αποχώρησε η Λαγκάρντ ενώ ο Λούτνικ μιλούσε επικριτικά για την Ευρώπη
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία"
-
Η ελληνική εκδίκηση
-
Αποθέματα, χυτήριο, EBITDA και ένα χάσμα αποτίμησης
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία
-
Ελλάδα-Ισραήλ: Η αντιαεροπορική ασπίδα του "Αχιλλέα" και η καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας
-
Γιατί ο Τραμπ φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα"
-
Η άσκηση πολιτικής ως μηχανικό σύστημα (57)
-
Μαζικές αγωγές αποζημίωσης κατά του υπ. Παιδείας μετά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά (52)
-
Τραμπ από Νταβός: Άμεσες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της Γροιλανδίας - Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω βία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βία (44)
-
Πηγές Politico: Η ΕΕ πλησιάζει σε κλιμάκωση του "πολέμου" με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία με χρήση του "εμπορικού μπαζούκα" (32)
-
ΕΕ - Mercosur: Το Ευρωκοινοβούλιο "παγώνει" την εμπορική συμφωνία, ζητώντας γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της ΕΕ - Δυσαρέσκεια Κομισιόν (30)
-
Η ελληνική εκδίκηση (22)
-
"Βράζουν" ακόμη και οι Ρεπουμπλικανοί με τις απειλές Τραμπ για Γροιλανδία - "Αν χτυπήσει στρατιωτικά, έως και καθαίρεση από την Προεδρία" (21)
-
Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την αναβάθμιση των παλιών κατοικιών της χώρας (18)
-
Μπορεί να παράγει η "Άνωθεν παρέμβαση" πολιτική; Έστω και στ' αραμαϊκά; (17)
-
ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει τη δεύτερη υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας στην ΕΕ (14)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ