Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία έλαβε χώρα στις 25 Ιουνίου 2010 και ώρα 9:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της παρευρέθηκαν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπο 27 Μέτοχοι, με σύνολο ψήφων 19.303.310 επί του συνόλου 24.326.250 μετοχών, που εκπροσωπούσαν το 79,35% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.
Η Γενική Συνέλευση:
Θέμα 1o: Ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ, τις Ετήσιες ενοποιημένες και μη Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσεως 01.01 - 31.12.2009 με βάση τα ΔΛΠ, καθώς και τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
Θέμα 2o: Ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ, την προτεινόμενη διάθεση κερδών της χρήσης 2009 και τη μη διανομή μερίσματος.
Θέμα 3o: Ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009 και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2009 και για τις ενοποιημένες και μη οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας της χρήσης αυτής.
Θέμα 4o: Ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τον διορισμό της ελεγκτικής εταιρείας Σ.Ο.Λ. α.ε.ο.ε. ως τακτικό ελεγκτή για την χρήση 2010 καθώς και την αμοιβή του.
Θέμα 5o: Ενέκρινε με ποσοστό 99,47% τις αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την οικονομική χρήση 2009 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές αυτών για την οικονομική χρήση 2010.
Θέμα 6o : Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Διευθυντικών Στελεχών της εταιρείας σε Διοικητικό Συμβούλιο ή στη Διοίκηση συγγενών εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους, συναφείς ή παρεμφερείς σκοπούς.
Θέμα 7o : Εγκρίθηκε με ποσοστό 99,47%, σύμφωνα και με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 6 του ν. 3156/2003 και του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύουν σήμερα, η έκδοση από την εταιρεία ομολογιακού δανείου άνευ εξασφαλίσεων, μετατρέψιμου σε κοινές μετοχές της εταιρείας (το "ΜΟΔ"), με παραίτηση των υφιστάμενων μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης. H κάλυψη του δανείου θα γίνει με ιδιωτική τοποθέτηση κατά την έννοια της Οδηγίας 2003/71/ΕΚ και του Ν. 3401/2005 και για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η έκδοση και δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου. Το ύψος του δανείου θα ανέρχεται έως του ποσού των δέκα πέντε εκατομμυρίων (15.000.000) Ευρώ, θα είναι διαρκείας έως τριών (3) ετών και θα διαιρείται σε δέκα (10) ονομαστικές ομολογίες ονομαστικής αξίας ενός εκατομμυρίου (1.500.000) εκάστης με τιμή διάθεσης στο άρτιο (οι "Ομολογίες"). Το εύρος τιμής μετατροπής θα είναι μεταξύ ενός ευρώ και εξήντα λεπτών (€1,60) και δύο ευρώ (€2,00). Παράλληλα, παρασχέθηκε εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, με δικαίωμα περαιτέρω εξουσιοδότησης, να αναζητήσει τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, διαπραγματευτεί και καθορίσει τους ειδικότερους όρους του ΜΟΔ καθώς και να διαπραγματευτεί και συνάψει κάθε σχετική σύμβαση ή έγγραφο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια σχετικά με την έκδοση του ΜΟΔ κατά τα ανωτέρω.
Θέμα 8o : Δεν υπήρχαν άλλα θέματα.
-
10:37 Κίνα: Το Πεκίνο καταδίκασε τα ισραηλινά πλήγματα στη Ντόχα
-
10:28 Θετικό κλίμα στις ευρωαγορές
-
10:20 Ζελένσκι για ρωσικά drones στην Πολωνία: Εξαιρετικά επικίνδυνο προηγούμενο για την Ευρώπη
-
10:18 FT: Η Exxon περιμένει από την ΕΕ να υπογράψει μακροπρόθεσμες συμφωνίες για αγορά αερίου από τις ΗΠΑ
-
10:18 Οι γενναίες φορολογικές ρυθμίσεις θέλουν τόλμη
-
10:16 Ανακλήθηκε μετά τις αντιδράσεις οικοδομική άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στo Σαρακήνικο της Μήλου
-
10:15 Live η ετήσια ομιλία Φον Ντερ Λάιεν για την Κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
-
10:15 Ν. Κορέα: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση - Επτά τραυματίες
-
10:06 Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε 458 drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας
-
10:01 Η Πολωνία είναι έτοιμη να αντιδράσει σε επιθέσεις και προκλήσεις, λέει ο Τουσκ
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (25)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (22)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (7)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (6)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (5)
-
Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι (3)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD (2)
-
Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
