Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS AΕ ανακοινώνει ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση (22-06-2010) της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας παρέστησαν μέτοχοι που κατέχουν ή εκπροσωπούν 5.265.440 μετοχές ή δικαιώματα ψήφου επί συνόλου 6.325.000 μετοχών ήτοι ποσοστό 83,25% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Διεπιστώθη ότι κατά την συνεδρίαση συγκεντρώθηκε η κατά νόμο και κατά το καταστατικό της εταιρίας απαιτούμενη απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως και ελήφθησαν με ομοφωνία (παμψηφία) όλων των παριστάμενων μετόχων οι παρακάτω αποφάσεις και ειδικότερα:
1. Υπεβλήθησαν και εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2009 μετά των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Ορκωτός Ελεγκτής από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2009 (01.01.2009 - 31.12.2009).
3. Εγκρίθηκε ο Πίνακας διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης από 01.01.2009 έως 31.12.2009 και η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την διανομή κερδών παρελθουσών χρήσεων και διανομής μερίσματος. Συγκεκριμένα το μέρισμα που θα διανεμηθεί ανέρχεται σε 0,24 ευρώ ανά μετοχή. Στο διανεμόμενο μέρισμα θα γίνει παρακράτηση φόρου με συντελεστή 10%, σύμφωνα με τον Ν.3697/2008, άρθρο 18 και έτσι το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,216 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσεως θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ʼυλων τίτλων (Record Date) μέτοχοι κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 21 Ιουλίου 2010. Από την 19η Ιουλίου 2010 (ημέρα αποκοπής) οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους ορίσθηκε η 26η Ιουλίου 2010.
4. Για τον έλεγχο της χρήσης 2010 ορίστηκε η Ελεγκτική Εταιρεία "BDO ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. ". Συγκεκριμένα εκλέχθηκε τακτικός Ελεγκτής για την χρήση 2010 ο κ. Νικόλαος Τσαμπάζης του Κωνσταντίνου, ορκωτός ελεγκτής λογιστής ,κάτοικος Αθηνών, με Α.Μ Σ.Ο.ΕΛ 17111 και Αναπληρωματικός Ελεγκτής ο κ. Εμμανουήλ Πετράκης του Μιχαήλ, ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κάτοικος Π. Φαλήρου, με Α.Μ Σ.Ο.ΕΛ 18731 και καθορίστηκε η αμοιβή αυτών.
5. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την καταβολή αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2010 που παρέχουν υπηρεσίες στην εταιρεία ως μισθωτοί της εταιρίας και τα οποία μέλη δεν έχουν εκλεγεί ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη και αποφάσισε να καταβάλλει παροχές επιβράβευσης (bonus) στο προσωπικό της εταιρείας για τις υπηρεσίες τους κατά το έτος 2010 και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίσει τις λεπτομέρειες καθώς και το ύψος των αποδοχών και των παροχών επιβράβευσης.
6. Αποφασίστηκε η χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/20 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές , προκειμένου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς .
7. Αποφασίστηκε η καταβολή μισθών, αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που παρέχουν υπηρεσίες προς την εταιρία και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να αποφασίσει για τον καθορισμός του ποσού των αμοιβών και αποζημιώσεων και όλων των σχετικών θεμάτων, όρων, προϋποθέσεων και διατυπώσεων καταβολής των στα δικαιούμενα πρόσωπα.
-
08:28 ΗΠΑ: Εξαπολύει αστυνομική επιχείρηση στο Σικάγο κατά της παράνομης μετανάστευσης
-
08:26 Συρία: Εκρήξεις κοντά σε Χομς και Λατάκκεια - Αναφορές για ισραηλινά πλήγματα
-
08:24 Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων
-
08:18 Σεισμός στην Εύβοια: Νύχτα αγωνίας μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Ευθ. Λέκκας: "Η περιοχή δεν δίνει μεγάλες δονήσεις"
-
08:13 Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις
-
08:05 Ο Στόλος για τη Γάζα καταγγέλλει χτύπημα πιθανόν από drone ανοιχτά της Τύνιδας - Διαψεύδει η Τυνησία
-
07:50 Εντείνονται οι πιέσεις των ΗΠΑ στα κράτη - μέλη του ΙΜΟ για την απόρριψη του σχεδίου μείωσης των εκπομπών στη ναυτιλία
-
07:44 Νέο μέτωπο κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή την προωθούμενη ένταξη των Πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο
-
07:42 Γιατί η Πολωνία μάχεται σε δύο μέτωπα
-
07:41 Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (11)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
