Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι από την 07/06/2010, ο κ. Γιώργος Χαιρέτης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Ομίλου. Ο κ. Χαιρέτης είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει από το ίδιο πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό τίτλο σε Βαλκανικές Σπουδές με εξειδίκευση στη μακροοικονομία/ιδιωτικοποιήσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School.
Ο κ. Χαιρέτης έχει πολυσχιδή επαγγελματική εμπειρία ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορα διοικητικά συμβούλια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως εκτελεστικό και μη εκτελεστικό μέλος. Έχει εργασθεί ως Διευθυντής του γραφείου συμβούλων IKRP στο Βελιγράδι και μετέπειτα ως ιδιώτης σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα των greenfield investments και των M&As. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει αναλάβει διάφορες διευθυντικές θέσεις μεταξύ άλλων αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου για την Ελλάδα στην Βρετανικών συμφερόντων εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών τουρισμού Youtravel.com. Ο κος Χαιρέτης υπήρξε και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της εν λόγω εταιρίας Youtravel, ενώ χειρίστηκε με επιτυχία το 2006 τον πρώτο κύκλο χρηματοδότησης αυτής, κατά τον οποίο τελικώς επιλέχθηκε η Barclays Ventures ως φορέας χρηματοδότησης επένδυσης σε έργο αξίας άνω των £16 εκατομμυρίων. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) καθώς και σε θέματα στρατηγικής.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (16)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
