Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 11-Ιουν-2010 10:28

    Κεραμεία Αλλατίνη: Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/20 περί ανωνύμων εταιρειών, όπως ισχύει σήμερα και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΚΕΡΑΜΕΙΑ-ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», με απόφασή του που ελήφθη κατά την συνεδρίασή του της 7ης Ιουνίου 2010, καλεί τους κ.κ. μετόχους της εταιρείας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 πρωινή, που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τέρμα Χαριλάου ? Συν/σμός Ν. Ελβετία, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων.

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

    Θέμα 1ο Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και αντίστοιχων ενοποιημένων σύμφωνα με Δ.Λ.Π. της διαχειριστικής χρήσεως από 01/01/2009 έως 31/12/2009, μαζί με τις εκθέσεις πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσαρτήματος καθώς και του πιστοποιητικού ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή Λογιστή επί του Ισολογισμού της χρήσεως 2009 και του πίνακα αποτελεσμάτων χρήσεως.

    Θέμα 2ο Απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή για τα πεπραγμένα της ελεγχόμενης χρήσης 1/1-31/12/2009.

    Θέμα 3ο Έγκριση αμοιβών ή αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2009 και προέγκριση αυτών για την χρήση 2009.

    Θέμα 4ο Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο της χρήσης 1/1-31/12/2010 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

    Θέμα 5ο Εγκριση Παράτασης εξόφλησης τιμήματος από την πώληση μετοχών της εταιρείας μας «ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Α.Ε.»

    Θέμα 6ο Διάφορες ανακοινώσεις, εξελίξεις και προτάσεις επί εταιρικών θεμάτων.

    Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή των στο Σύστημα ʼϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν Βεβαίωση Δεσμεύσεως των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Τέρμα Χαριλάου, συνοικισμός Νέας Ελβετίας, Θεσσαλονίκη, στην υπηρεσία μετόχων, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνελεύσεως.

    Οι κ.κ. μέτοχοι των οποίων οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ, πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν επίσης στην παραπάνω διεύθυνση της εταιρείας την σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα τυχόν πληρεξούσια έγγραφα αντιπροσώπευσης.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ