Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την εταιρεία ότι την 04η Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία συμμετείχαν τέσσερις (4) μέτοχοι εκπροσωπώντας το 78,25% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (12.367.811 επί συνόλου 15.804.800 μετοχών). Η συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και ενέκρινε παμψηφεί όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:
1.Εγκρίθηκαν οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρίας χρήσεως 2009, μετά από ακρόαση και έγκριση των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.
2.Η ΓΣ ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την διάθεση αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 2009. Συγκεκριμένα η Γ.Σ. ενέκρινε τη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 158.048 Ευρώ που αντιστοιχεί σε μέρισμα 0,01 Ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2009. Aπό το ως άνω ποσό βάσει του ν. 3697/2008, παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος ποσοστού 10% και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανά μετοχή ανέρχεται στο ποσό των 0,009 ευρώ ανά μετοχή. Ημερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η Τρίτη 15/06/2010. Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το νέο αναθεωρημένο Κανονισμό του Χ.Α. οι εταιρικές πράξεις από 01.01.02009 διενεργούνται με βάση τον κανόνα record date που αντικαθιστά τον κανόνα trade date. Με το νέο κανόνα, δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω του μερίσματος) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της σχετικής ημέρας (record date). Συνεπώς δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αϋλων Τίτλων της Εταιρείας κατά την record date, ήτοι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος αποφασίστηκε η 23/06/2010. Ο τρόπος καταβολής θα ανακοινωθεί μέσω του τύπου και του Χ.Α.
3.Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι καταβληθείς αμοιβές στα μέλη του Δ.Σ. και προεγκρίθηκαν ομόφωνα οι αμοιβές για την περίοδο 01/07/2010-30/06/2011. Επίσης η Γ.Σ. ενέκρινε την καταβολή αμοιβών στα μέλη του Δ.Σ. από κέρδη χρήσης ποσού 110.000 ευρώ.
4.Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2009.
5.Εκλέχθηκαν ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής από την εταιρεία ΣΟΛ. Α.Ε. για τους ελέγχους της χρήσης 2010. Ως τακτικός ελεγκτής ορίστηκε ο κ. Κων/νος Μακρίδης και Αναπληρωματικός ελεγκτής ο κ. Φαίδων Τζώρας.
6. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και εξέλεξε ομόφωνα ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με πενταετία θητεία τους κάτωθι :
1. Κων/νος Λαζαρίδης - Εκτελεστικό Μέλος
2. Ιουλία συζ. Κων.Λαζαρίδη Εκτελεστικό Μέλος
3. Γεώργιος Ζάχαρης Εκτελεστικό Μέλος
4. Ιωάννης Οξυζίδης Εκτελεστικό Μέλος
5. Αργύριος Γκότσης Εκτελεστικό Μέλος
6. Εξάρχου Αθανάσιος Εκτελεστικό Μέλος
7. Παναγιώτης Χρονόπουλος Μη Εκτελεστικό Μέλος
8. Πέτρος Ντινάκης Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
9. Γεώργιος Χαρίσκου Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και εξέλεξε ομόφωνα ως επιτροπή ελέγχου τους κάτωθι:
1. Πέτρος Ντινάκης
2. Γεώργιος Χαρίσκου
3. Παναγιώτης Χρονόπουλος
-
00:05 Γιατί η στρατηγική ασφαλείας "Πρώτα η Αμερική" του Τραμπ είναι παραπλανητική και επικίνδυνη
-
00:05 H κρίση του κόστους ζωής στις ΗΠΑ είναι πραγματική και ναι, φταίνε οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Αν αυτό δεν είναι φθηνό, τότε η λέξη έχει χάσει το νόημά της
-
00:04 Γιατί ολοκλήρωση της Ευρώπης; Ανασκόπηση μιας μακράς περιόδου προκλήσεων
-
00:04 "Η επιχειρηματικότητα θέλει τόλμη και οι νέοι την έχουμε"
-
00:04 Για πόσο καιρό ακόμη το Κρεμλίνο θα μπλοκάρει το ίντερνετ;
-
00:03 Όταν αρνείσαι τον διάλογο, χάνεις το δίκιο σου
-
00:02 Έρχονται τα "κάλαντα" και για το φορολογικό...
-
00:01 Επενδύσεις αλλιώς έρχεται πείνα
-
18/12 Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Στην φυλακή ο συνδικαλιστής ως αρχηγός και ο λογιστής ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (87)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (31)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (21)
-
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες την Παρασκευή, ανοίγουν τα διόδια το ΣΚ - Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα (16)
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία (16)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (15)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (13)
-
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ολονύχτια μάχη για τη χρήση ή μη των ρωσικών assets - Δύο λύσεις στο τραπέζι για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (12)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (12)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ