Συνεχης ενημερωση
Αύξηση των κερδών προ φόρων κατά 334,17% και σημαντική αύξηση των λοιπών μεγεθών της παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που μηδένισαν τα έσοδα από επενδύσεις.
Συγκεκριμένα τα κέρδη διαμορφώθηκαν στο ποσό των 2.236 χιλ. ευρώ έναντι 515 χιλ. ευρώ την περσινή περίοδο, ενώ η καθαρή θέση της εταιρίας (ίδια κεφάλαια) διαμορφώθηκε στο ποσό των 43,1 εκ. ευρώ έναντι 30,3 εκ. ευρώ τον Μάρτιο 2009, σημειώνοντας αύξηση κατά 42,24%. Η παραγωγή ασφαλίστρων αυξήθηκε στα 31,8 εκ. ευρώ έναντι 25,4 εκ. ευρώ τον Μάρτιο 2009 ή κατά ποσοστό 25,20% που είναι τετραπλάσιο και πλέον του μέσου όρου του συνόλου της αγοράς (6,1%).
Αναλυτικότερα, τα καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και άλλα συναφή έσοδα του κλάδου Ζωής διαμορφώθηκαν στα 8,8 εκ. ευρώ αυξημένα κατά 91,30%, της Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων στα 11,7 εκ. ευρώ αυξημένα κατά 32,95% και των Λοιπών Κλάδων στα 11,3 εκ. ευρώ μειωμένα κατά 5,83%.
Τα τεχνικά και μαθηματικά αποθέματα της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 163,5 εκ. ευρώ αυξημένα κατά 15,14 % έναντι εκείνων τον Μάρτιο του 2009.
Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας συγκρατήθηκαν στα 4.252 χιλ. ευρώ ή 13,38 % των ασφαλίστρων, έναντι 13,60 % σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2009.
-
08:00 Οι 3 μεγάλοι κίνδυνοι από το δημογραφικό - Ηχηρές προειδοποιήσεις
-
08:00 Βορίζια: Τα 5 πρόσωπα στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI, η βόμβα και οι προειδοποιήσεις - Το χρονικό της βεντέτας
-
07:50 Το mega beach club που θέλει η Royal Caribbean στη Σαντορίνη και οι αντιδράσεις
-
07:48 Γάλα: Η ευλογιά αδειάζει την "καρδάρα" - Το κρίσιμο δίμηνο για τη φέτα
-
07:30 Η φρενίτιδα για την ΤΝ εκτοξεύει τις αγορές αλλά εντείνει τους φόβους για "φούσκα"
-
07:30 Με προγράμματα κατασκευής κοινωνικής κατοικίας απαντά η Ε.Ε. στη στεγαστική κρίση
-
07:30 Πότε θα ενεργοποιηθεί το ενιαίο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας - Ποιες συναλλαγές θα ξεμπλοκάρει
-
07:30 Metlen ΦοΣΕ: Είσοδος στην αγορά της Ρουμανίας, ακολουθεί η Βουλγαρία - Το "ψηφιακό εργοστάσιο" ενέργειας που αλλάζει τους κανόνες
-
07:30 Ακόμη πιο ελκυστικά τα σταθερά τιμολόγια μετά τη νέα αύξηση του Νοεμβρίου
-
07:30 Ολλανδικές εκλογές: Η τέχνη της ανανέωσης του κέντρου
-
Sell in May... και χάνεις το πάρτι
-
Κάποιος να σκίσει τη γάτα
-
Ποιος θα αφοπλίσει τη Χαμάς;
-
Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι
-
Τα SMS ενοχλούν! Οι θάνατοι όχι;
-
Τρομάζουν και με τη λέξη ΟΠΕΚΕΠΕ..
-
Forbes 30 UNDER 30 - Η Ελληνική Λίστα
-
Γερνάμε συνεχώς ή κατά διαστήματα;
-
ESG μετά το "μαστίγιο–καρότο": Τι παραμένει ουσιώδες για τις επιχειρήσεις
-
Με προγράμματα κατασκευής κοινωνικής κατοικίας απαντά η Ε.Ε. στη στεγαστική κρίση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ