Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ A.E. σύμφωνα με το Κ.Ν. 2190/1920 και το Καταστατικό της Εταιρίας, καλεί τους μετόχους της σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Ιουνίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στην έδρα της Εταιρίας στην οδό Μακρυγιάννη αριθμ. 20, Μοσχάτο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των απλών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 1.1.2009-31.12.2009, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 1.1.2009-31.12.2009
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 1.1.2009-31.12.2009.
4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την εταιρική χρήση 1.1.2010 - 31.12.2010.
5. Έγκριση κατ? άρθρο 24 του κ.ν. 2190/1920 αμοιβών και εξόδων παραστάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 1.1.2009 - 31.12.2009 και έγκριση αυτών για την περίοδο μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2011.
6. Ανάκληση της απόφασης της από 22.6.2009 συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας περί αυξήσεως του μετοχικού της κεφαλαίου με μετρητά και της σχετικής τροποποίησης του Καταστατικού της. \
7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με εισφορά σε είδος (μετοχών) διά εκδόσεως νέων μετοχών υπέρ των κυρίων των εισφερόμενων μετοχών - Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας
8. Τροποποίηση του περί σκοπού άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας.
9. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.
Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε δι΄ αντιπροσώπου όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση οι κ.κ. μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία, η Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, και αν εκ νέου δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία, η Β? Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, στην οδό Μακρυγιάννη αρ. 20, Μοσχάτο, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που θα δεσμεύσουν τις μετοχές τους για τη συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση, σε περίπτωση επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να τις διατηρήσουν δεσμευμένες ή σε περίπτωση άρσης της δέσμευσης να τις επαναδεσμεύσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (20)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
