Συνεχης ενημερωση
Αυξήθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2010 τόσο ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών όσο και ο εταιρικός. Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 7.047 χιλ. και ο εταιρικός σε € 7.000 χιλ. έναντι € 6.886 χιλ και € 6.879 χιλ. της περσινής περιόδου αντίστοιχα. Δηλαδή, αυξήθηκε κατά 2,34% ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών και κατά 1,76% ο εταιρικός.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε € 1.024 χιλ. και τα εταιρικά σε € 826 χιλ, έναντι € 829 χιλ. και € 941 χιλ. της περσινής περιόδου αντίστοιχα. Δηλαδή, τα ενοποιημένα κέρδη (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 8,82% και τα εταιρικά μειώθηκαν κατά 0,36%.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 289 χιλ. έναντι € 110 χιλ. της περσινής περιόδου και τα εταιρικά ανήλθαν σε € 134 χιλ. έναντι € 35 χιλ. της περσινής περιόδου. Δηλαδή, τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά € 179 χιλ. και τα εταιρικά αυξήθηκαν κατά € 99 χιλ.
Τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε € 45 χιλ. έναντι € 79 χιλ της περσινής περιόδου, μειωμένα κατά € 34 χιλ. Το αποτέλεσμα μετά φόρων της εταιρίας είναι € -48 χιλ. έναντι € 27 χιλ. κερδών της περσινής περιόδου, να σημειωθεί ότι το εταιρικό αποτέλεσμα επηρεάστηκε από τις διαφορές του φορολογικού ελέγχου της τριετίας 2005, 2006 και 2007 ύψους € 199 χιλ, και για τις οποίες είχαν σχηματιστεί προβλέψεις μόνο € 70 χιλ.
-
13:42 Στάρμερ: "Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη" η ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
13:20 ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα έτους 2025
-
13:16 ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
-
13:15 Τζόρτζια Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (76)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (33)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (31)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (7)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
