Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 "Περί Ανωνύμων Εταιριών" και το άρθρο 15 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί, τους Μετόχους της Εταιρίας με την επωνυμία "REDS Ανώνυμη Εταιρία Ανάπτυξης Ακινήτων και Υπηρεσιών" και το διακριτικό τίτλο "REDS Α.Ε." σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 25η Ιουνίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Ερμού 25, στο Δήμο Κηφισιάς, για να αποφασίσουν για τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ετήσιων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης, που έληξε στις 31.12.2009, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. Διάθεση κερδών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της Εταιρείας και, αντίστοιχα, για τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2009.
3. Έγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή - λογιστή για τον έλεγχο της διαχειριστικής χρήσης 2010 και ορισμός της αμοιβής τους.
5. Χορήγηση, κατ΄ άρθρο 23 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της Εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιρειών του Ομίλου ή άλλων Εταιριών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
6. Παροχή άδειας κατ΄ άρθρο 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 για τη σύναψη, παράταση ή ανανέωση της ισχύος συμβάσεων μεταξύ της Εταιρείας και των μετ΄ αυτής συνδεδεμένων, υπό την έννοια του άρθρου 42ε παρ. 5 κ.ν. 2190/1920, εταιρειών.
7. Επικύρωση της από 10 Δεκεμβρίου 2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για την τροποποίηση της χρήσης και του χρονοδιαγράμματος διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίστηκε στην από 5 Μαΐου 2009 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Διάφορες Ανακοινώσεις.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία την οικεία βεβαίωση περί δέσμευσης των μετοχών τους είτε από τον Χειριστή τους στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων (εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό), είτε από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων και τα στοιχεία αυτών πρέπει, επίσης, να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ως άνω ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασής της, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου χωρίς νεότερη πρόσκληση σε πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση στις 7 Ιουλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 π.μ. στον ίδιο τόπο, ήτοι στα Γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Ερμού αριθμός 25, στην Κηφισιά, με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της ως άνω αρχικής ημερήσιας διάταξης και σε τυχόν δεύτερη επαναληπτική στις 21 Ιουλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης.
-
08:31 Βραζιλία: "Ναι" σε σχέδιο νόμου για τη μείωση της ποινής του Μπολσονάρου
-
08:16 Εν αναμονή της κρίσιμης πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στις Σέρρες - Στο τραπέζι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
-
08:09 Μελέτη ΕΤΕ: Τα νησιά χρειάζονται μεγαλύτερες επενδύσεις για να διαχειριστούν τον όγκο των τουριστών
-
08:00 Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
07:59 ΗΠΑ: Νέα αεροπορική επιδρομή σε ταχύπλοο στον ανατολικό Ειρηνικό - 4 νεκροί "ναρκωτρομοκράτες"
-
07:55 "Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
-
07:55 ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η οριστική άρση των κυρώσεων κατά της Συρίας
-
07:51 ΗΠΑ: Ανάπτυξη της πολεμικής αεροπορίας στον Ισημερινό στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διακίνησης ναρκωτικών
-
07:48 Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στο Μαϊάμι το σαββατοκύριακο για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας
-
07:46 Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (12)
-
Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"! (3)
-
Περισσότερα δεδομένα, χαμηλότερο κόστος: Τι δείχνει μελέτη της ΕΕΤΤ για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (2)
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει (2)
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις (2)
-
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η οριστική άρση των κυρώσεων κατά της Συρίας (1)
-
Να μην πετάμε τη σκούφια μας... (1)
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (1)
-
Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ