Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τον νόμο, το καταστατικό της εταιρίας και την από 25/05/2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρίας "ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ-KLEEMANN HELLAS-ΑΒΕΕ" σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 22η Ιουνίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ., στην Έδρα της εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων ως προς τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ: 
1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου και της Εταιρίας της χρήσης 2009, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση της εταιρίας και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2009. 
3. Επικύρωση του τρόπου διάθεσης των κερδών της χρήσης 2009 και έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους. 
4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2009 και προέγκριση των αμοιβών για την χρήση 2010. 
5. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2010 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 
6. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και ορισμός μέλους της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Νόμου 3693/2008. 
7. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις. 
Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.kleemann.gr και στην έδρα της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. 
Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή απ΄ ευθείας από την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., τη δέσμευση των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΤΘ 25, ΤΚ 61100, 8 π.μ. - 4 μ.μ, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, μαζί με τα έγγραφα αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητας τους.
- 
                                31/10 Ν. Κορέα: Η Β. Κορέα διαμηνύει ότι η αποπυρηνικοποίησή της είναι "όνειρο θερινής νυκτός"
- 
                                31/10 ΗΠΑ: Ομοσπονδιακό δικαστήριο ακύρωσε την απαίτηση απόδειξης υπηκοότητας στις εκλογές
- 
                                31/10 ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η συνδεδεμένη ενίσχυση για το βαμβάκι
- 
                                31/10 Υπ. Ανάπτυξης για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Ελπίζουμε ο κ. Δούκας να μάθει τις αρμοδιότητές του"
- 
                                31/10 Η Ουκρανία αποστέλλει ειδικές δυνάμεις στο πολιορκημένο Ποκρόβσκ
- 
                                31/10 Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμα SNAP για την αγορά τροφίμων από τα φτωχά νοικοκυριά,
- 
                                31/10 Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την κατάργηση των κυρώσεων του Ceasar Act κατά της Συρίας
- 
                                31/10 Τραμπ: "Ο χριστιανισμός απειλείται στη Νιγηρία από τους ισλαμιστές"
- 
                                31/10 Ένταση στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί, 5 συλλήψεις
- 
                                31/10 Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Στη φυλακή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ που είχε "ξεχάσει" να αποδώσει ΦΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια ακίνητο της οικογένειας Μαλαματίνα στη Μύκονο
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (111)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (68)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (31)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (10)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (8)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν (7)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
