Συνεχης ενημερωση
Εκ παραδρομής, στα Στοιχεία και πληροφορίες της περιόδου α΄τριμήνου της εταιρεία Space Hellas που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Εξπρές στις 30/5/2006 στον πίνακα "Συναλλαγές της Εταιρείας με τα συνδεδεμένα προς αυτήν μέρη βάση του ΔΛΠ 24", τα ποσά στον πίνακα αφορούσαν μόνο τις απαλειφόμενες διεταιρικές συναλλαγές του ομίλου.
Επομένως τα ορθά ποσά των Αγορών και πωλήσεων και τα υπόλοιπα των Απαιτήσεων και Υποχρεώσεων σε επίπεδο εταιρείας και ομίλου όπως έχουν προκύψει από συναλλαγές με τα συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24 έχουν ως ακολούθως:
1. Τα ποσά των Αγορών και πωλήσεων της εταιρείας, με τα συνδεδεμένα μέρη, σωρευτικά από την έναρξη της περιόδου 01/01/2006 έως 31/03/2006 ανέρχονται σε 16 χιλ. ευρώ και 907 χιλ. ευρώ αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα των Απαιτήσεων και Υποχρεώσεων της εταιρείας με τα συνδεδεμένα μέρη στη λήξη της τρέχουσας περιόδου ανέρχονται σε 2,301 εκατ. ευρώ και 916 χιλ. ευρώ αντίστοιχα.
Οι αμοιβές των Διευθυντικών Στελεχών της εταιρείας, για την περίοδο από 01/01/2006 έως 31/03/2006 ανέρχονται στο ποσό σε 291 χιλ. ευρώ. Η εταιρεία έχει εγγυηθεί για όρια χρηματοδότησης έναντι τραπεζών για τις θυγατρικές και συγγενείς εταιρίες ποσό συνολικού ύψους σε 1,973 εκατ. ευρώ, ενώ το ύψος δανεισμού των θυγατρικών και συγγενών που αφορούν τα συγκεκριμένα όρια ανέρχονται στο ύψος των σε 1.525.
2. Τα ποσά των Αγορών και πωλήσεων του Ομίλου σωρευτικά από την έναρξη της περιόδου 01/01/2006 έως 31/03/2006 που έχουν προκύψει από συναλλαγές με τα συνδεδεμένα μέρη ανέρχονται σε 1.000 ευρώ όσο αφορά τις Αγορές και 897 χιλ. ευρώ όσο αφορά τις πωλήσεις.
Τα υπόλοιπα των Απαιτήσεων και Υποχρεώσεων του Ομίλου στη λήξη της τρέχουσας περιόδου που έχουν προκύψει από συναλλαγές με τα συνδεδεμένα μέρη ανέρχονται σε 2,132 εκατ. ευρώ όσο αφορά τις Απαιτήσεις και 843 όσο αφορά τις Υποχρεώσεις. Οι αμοιβές των Διευθυντικών Στελεχών του Ομίλου, για την περίοδο από 01/01/2006 έως 31/03/2006 ανέρχονται στο ποσό σε 291 χιλ. ευρώ. Σε επίπεδο Ομίλου δεν υπάρχουν εγγυήσεις για όρια χρηματοδότησης έναντι τραπεζών.
-
00:07 Το καλύτερο ασφαλιστικό story που δεν έχει ακόμα τιμολογηθεί
-
00:06 Νέο "έξυπνο" σύστημα ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας – Η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει παραβάσεις σε πραγματικό χρόνο
-
00:05 Ο εμφύλιος πόλεμος στο Σουδάν προμηνύει ένα νέο παγκόσμιο χάος
-
00:04 Δεν βγαίνω μάνα μου…
-
00:03 Γιατί τα ΕΛΤΑ είναι πολιτικό θέμα εντός και εκτός της ΝΔ
-
00:02 Oι μεταρρυθμίσεις "αλά ΕΛΤΑ" και η συνέχεια
-
00:01 Ανδρέας Μετούσης: Θεραπεύοντας την τοξική επιδερµονεκρόλυση
-
00:01 Ανευθύνονται για τα πάντα!
-
05/11 Qualcomm: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα τριμηνιαία αποτελέσματα
-
05/11 Μικρά κέρδη στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026
-
Ποια είναι τα φαβορί για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών -Τα πρόσωπα και οι αστάθμητοι παράγοντες
-
"Δεν υπάρχει λόγος πανικού... ακόμα", λένε οι αναλυτές μετά την κατάρρευση των μετοχών τεχνητής νοημοσύνης
-
Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
Ρωσία και Τουρκία διαπραγματεύονται τη διατήρηση των ροών φυσικού αερίου από την Gazprom
-
Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η είσοδος ιδιωτών για τα χρέη στον ΕΦΚΑ – Οι λόγοι
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
Μαμντάνι σε Τραμπ: Ξέρω ότι παρακολουθείς - Ανέβασε την ένταση
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη
-
ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ (129)
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη (56)
-
ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια (43)
-
Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία (32)
-
Επίσκεψη Ζελένσκι στην Αθήνα εντός Νοεμβρίου – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό (28)
-
Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026 (28)
-
Αλ. Τσίπρας: Η νίκη Μαμντάνι δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει εναλλακτική (18)
-
Γαλλία: Οδηγός έπεσε εσκεμμένα σε πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν και φώναζε "Αλλάχ Ακμπάρ" - Πέντε τραυματίες (17)
-
Τι εξηγεί την νίκη του Μαμντάνι (14)
-
Μερική "αναδίπλωση" της κυβέρνησης για τα ΕΛΤΑ - Οι λύσεις που εξετάζονται (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ